كيكش از همين كيكهاي مرسوم
اما تزئينش
و كرمي كه داخلش ريخت...
جالب بود
اينكه تا كيك را برش ميزديم
كرمي نرم از آن بيرون ميريخت
از فايلهاي شيرينيپزي سايت تبيان ياد گرفت
مجموعهاي كه روي رايانه بچهها ريختهام
تا هر وقت بخواهد بخواند و فرابگيرد
آنچه برايم مهم است جرأت است
جرأت انجام كارهاي تازه
هزينه ابتكار و ابداع بايد پايين باشد
حتي اگر ظرف غذا بسوزد مثلاً
نبايد توبيخ كرد
نبايد سخت گرفت
كودكان بايد تمرين كنند تا ياد بگيرند
مهارتها را
آنچه براي زندگي خود نياز دارند
اگر هزينه و ريسك تمرين بالا برود
نوآوريگريز ميشوند
محافظهكار
ترجيح ميدهند صرفاً تكراركننده گذشتگان باشند
ولو آنها را درست هم نيابند
جامعه هم اينچنين است
جامعهاي كه هزينه حرف تازه زدن بالا باشد در آن
كهنه ميشود
بو ميگيرد
انديشههايش فرسوده
خستهكننده
مرارتزا
انسانها درون خود ميفسرند
چون جرأت نميكنند آنچه يافتهاند بر زبان آورند
رشد چنين جامعهاي كند ميشود
هزينه نوآوري بايد كم باشد
آنقدر كم كه هر نوباوهاي فرصت اظهار نظر بيابد
راه رشد و تعالي اين است
تضارب آراء در فضايي امن!
نظرات
خانه ي خانواده: سلام عليكم
بله دقيقا :
در فضاي امن !
كه نظر از امنيت برخور دار ميشه !
فقط اميدوارم كه بقولي :"مفهومش" اين نباشه كه :
در فضاي نا امن ! ...
فقط اظهار نظر نشه !
ولو از طرف :"مومن" ! مومنه هم همينطور !
دومي رو حاج خانوم گفت بگم ، بعد خوندنش ! بازم سلام دارن ، برسونيد .
چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۷:۰۴ عصر
پاسخ: و عليكم السلام. سلامت باشيد.
....: من درست ميكنم
تازه غداهاي جديد رو هم درست ميكنم
البته ناگفته نماد كه فعلا در منزل پدري به سر ميبرم و مسئوليت زيادي برعهده م نيست
اميدوارم در آينده هم بتوانم زندگي خودم را مديريت كنم
من به آموزش خيلي علاقه دارم، اميدوارم بتونم تو هر دو موقعيت مديريت خوبي داشته باشم
چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱:۴۴ عصر
پاسخ: :) موفق باشيد! :) بنده نيز يك دختردايي دارم كه معلّم هستند و ايشان نيز اصرار دارند عليرغم اشتغال، خيلي در مديريت غذايي منزل موفق هستند و اصلاً يك وبلاگ داشتند فقط در معرفي غذاهايي كه تهيه ميكردند! نميدانم، شايد ممكن باشد! در پناه خدا.
مجله پارسي نامه:
چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۸:۲۸ صبح
پاسخ: سپاسگزارم.
....: خداي من چه كيكي:))
به به!!!
از طرف من به سيده مريم بفرماييد؛دست مريزاد
عالي ست
دلم براي پخت كيك تنگ شد
چنر وقتي هست كه به اين امر نپرداختم
نميدونم حلوا شعريه نيز خورديد يا نه؟
پيشنهاد ميكنم به مريم اگر تابحال درست نكرده، اين يكي را نيز امتحان كند كه بسيار لذيذ است
تركيباتش رشته شعريه و شيرعسل است
چهارشنبه ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۷:۱۸ صبح
پاسخ: كودك كه بودم عاشقش بودم. خودمان در خانه درست نميكرديم و اصلاً بلد هم نبوديم. مگر معلّمها ميتوانند از اين كارها در خانه بكنند؟! (مادر من معلّم و گاهي مدير بود و هميشه صبحها سر كار!) ولي... بندرانزلي كه ميرفتيم از اينها استوانهاي خوابيدهاش را ميفروختند در مغازهها و من چندبار خوردم! فوقالعاده خوشمزه! هميشه هم مترصّد بودم تا يك روز بفهمم اين رشتهها چيست كه در آن ميريزند. يكبار در همين شهر قم ديدم جايي رشتههايي ميفروختند كه به نظرم آمد مربوط به همين شيريني باشد. ممنون كه يادآوري كرديد. مثل باقلوا سوخت جت است! اين نوع خوردنيها را فقط در كشورهاي عربي ميتوان مصرف كرد، براي ايران و فرهنگ ايراني مناسب نيست به گمانم! با توجه به ساختار ازدواج در فرهنگ آن كشورها عرض ميكنم.