به نام خدا

در پارسي‌بلاگنسخه تايپي

پنج‌شنبه ۱۵ فروردين ۹۸ - ۱۱:۱۶ صبح

خودش تايپ مي‌كند
دستي روي كاغذ نمي‌نويسد
دستورهاي آشپزي‌اش را

اين خوب است
اين‌كه كاغذ حذف مي‌شود
كم‌كم
عادت مي‌كنيم
نسل‌هاي جديد
كودكان‌مان
تبديل مي‌كنيم
وجود كتبي را
به وجود الكترونيكي
روزي كه هيچ‌كس كتاب خريد و فروش نكند
كتاب‌ها را فقط در موزه‌ها ببينيم
آن روز مي‌رسد

همان‌طور
كه يك‌روز
وجود حفظي را به وجود كتبي تبديل كرديم
وقتي كتاب متولّد شد!


مطلب بعدي: رسواييِ كاپيتاليزم مطلب قبلي: ميلِ استخدام

نظرات

....: خب منم درست كردم
خوب شد
فقط احساس كردم خامه م آب داره
علتش رو نميدونم
ولي خيلي تجربه خوبي شد
ممنونم مريم جان
بنظرم يه قنادي خاص و متفاوت ميتوني بزنيپنج‌شنبه ۱۵ فروردين ۹۸ - ۳:۱۹ عصر
پاسخ: سيده مريم: «احتمالاً بايد بيشتر خامه را با همزن هم بزنيد. من خودم گلاب را كمتر از مقداري كه گفته بود ريختم» موفق باشيد و در پناه خدا.
....: بينهايت سپاسمندم سرآشپز كوچولو
خدا كنه مال منم مثل براي شما عالي بشهپنج‌شنبه ۱۵ فروردين ۹۸ - ۱۱:۲۵ صبح
پاسخ: سيده مريم: «اگر در كارها و مقدار مواد لازم دقت داشته باشيد حتماً شيريني شما خوب مي‌شود. البته به تجربه نيز نياز دارد.» باباي مريم: «به نظر من بيش از همه بايد لِمِ فر را ياد گرفت. هر فري يك دماي مختلف دارد، يعني درجه‌ها دقيق مثل هم نيست. من كه اين‌طور تجربه كردم. يعني به نظرم بهترين قناد را هم اگر يك فر جديد بهش بدهند چند كار اولش خراب در مي‌آيد. تازه فِرهاي غيراستانداردي مثل مال ِ ما كه اصلاً گرما را يكنواخت هم توزيع نمي‌كند، بايد جاي قرار گيري شيريني را هم در فر تجربه كنيم و ياد بگيريم!» موفق باشيد و در پناه خدا. :)
بازگشتنسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ شايد سخن حق سال نشر16نوشته‌هاي وبلاگ بر اساس سال برچسب‌ها35نوشته‌هاي وبلاگ بر اساس برچسب بيشترين نظر34نوشته‌هاي وبلاگ با بيشترين تعداد نظر
صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها888طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها70براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها28همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1276با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1267نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN