اختراع خودمان است
جايي نديديم يعني
تا به حال هم نشنيده بوديم
اينكه در تركيبات تخممرغ آبپز دست ببرند!
هر چيزي ميتواند باشد
موادي كه اضافه ميكنيم
من گردو و نعناع و مقداري نمك و فلفل را امتحان كردم
گردوي با چاقو خُرد شده را
تخممرغ را از انتها سوراخ ميكنيم
قسمتي كه معمولاً مخزني از هوا دارد
با يك قاشق كوچك هم ميزنيم
سفيده و زرده مخلوط شوند
اندكي از آن را خارج ميكنيم تا جا باز شود
اكنون مخلوط آماده را اضافه مينماييم و دوباره هم ميزنيم
طوري بايد در ظرف قرار داد كه آب درون آن نرود
و پوسته تخممرغ
همچون كاسهاي
محتويات را تا پايان پخت درون خود نگه دارد
شايد بتوان آن را نوعي دلمه هم تصوّر كرد
در پنج دقيقه پخته ميشود
تخممرغ آبپزي كه مواد افزودني دارد
يك اتفاق متفاوت! :)
پ.ن.
طبيبي ميگفت بهترين نوشيدني همراه با تخممرغ
شربت خاكشير است
فشار تخممرغ بر روي كبد را ميكاهد!
پ.ن.
دفعه بعد قصد دارم مقداري ژامبون ريزشده را امتحان كنم
و شايد با مقداري گوشت رشتهرشته شده پخته مرغ هم خوشمزه شود
ولي تصوّر ميكنم پنير طعم بهتري به آن بدهد
بايد امتحان كرد و نتيجه را آزمود!