توانش بيشتر شده
كارآيياش
از وقتي ارتقايش داديم
اينجا
آرامپز را
اصلاً آرامپز ابزار خوبيست
آرام پختن نيكوست
دما كمتر
بافت غذا سالمتر
مواد مفيد از بين نميرود
اين نمونه
يكي از محصولات آن پنير است
از محصولات شير
نمودارش را قبلاً رسم كردم
هر آنچه از شير ميشود كسب كرد
اينجا
چند باري هست
پنير ميسازيم
در خانه
چهار كيلوشير
يك كيلو پنير ميدهد
با آرامپز كه باشد
يك شب تا صبح
با دستگاهي كه تغيير كرده
چه پنيري هم
چهار كيلو شير محلي
پس از جوشاندن سرد ميشود
تا دماي 40 درجه
داخل آرامپز كه باشد
سردتر نميشود
نصف قرص از مايه پنير
قرصي كه از داروخانه ميخريم
آنزيمي مختص پنير
يك شب تا صبح در همين دما
صبح كاملاً لخته شده
جدا شده
پنير از آب پنير
يك ساعت هم كه در كيسه بماند
همه آب جدا ميشود
هر كيلو شير را 13 هزار و پانصد
پس پنير 54 ميشود
هر كيلو
نه فقط ارزانتر از بازار
كه چربتر
خيلي چربتر و مقوّيتر
كمنمك هم
چون دست خودمان است و نمك ميتوانيم اصلاً نريزيم
نه اينكه فقط دنبال اقتصاد مقاومتي
مقاومت در محصولات خانگي
بالاتر
بچهها شيفته اين پنير شدند
زياد
دو روزه ميخورند
در دو روز تمام
همه را مصرف
از اين جهت به صرفه نيست
اينكه زود تمام ميشود اين پنيرِ خانگي! :)
قال سراجُ المُنير (ع): «لَا تَجْعَلُوا عِلْمَكُمْ جَهْلًا، وَ يَقِينَكُمْ شَكّاً؛ إِذَا عَلِمْتُمْ فَاعْمَلُوا، وَ إِذَا تَيَقَّنْتُمْ فَأَقْدِمُوا.» (نهجالبلاغه، ح274)
دانش خود را جهل، و يقينتان را ترديد قرار ندهيد. زمانى كه دانستيد عمل كنيد، و هر گاه يقين كرديد اقدام نماييد. (ترجمه انصاريان)