تمام هواي سرد داخل آن خارج ميشود
وقتي در آن را باز ميكني
و مگر ميشود باز نكرد؟
وقتي دنبال يك ماده اوليه خاص ميگردي
در فريزر
اول اينكه اسم نوشتم
دستهبندي
براي هر طبقه از فريزر
نياز به جستجوي بيشتر نباشد
كافي نبود
هنوز هم نميدانستم
فراموش ميكند انسان
چه در فريزر هست و چه نيست؟
هم تأمين مواد اوليه به آن بسته
و هم جستجو
روزي چند بار فريزر را باز ميكنيم
در كاوش آنچه ديگر نيست
ولي يادمان رفته
اول نموداري تهيه كردم
طبقهبندي
آنچه معمولاً در فريزرمان نگه ميداريم
و سپس يك جدول
در Word و پرينت
بيرون لمينيت كردم
به قيمت 4000 تومان
تبديل به تابلوي وايتبورد
امكان نوشتن و پاك كردن با ماژيك
خيلي بهتر شده
آگاهيمان
دقيق ميدانيم چه هست
گزارش از موجودي
ديگر باز نميكنيم
بيهوده فريزر را
موتور كمتر كار كرده
هواي گرم و مرطوب داخل نشده
برفك كمتر
تلاشي براي كاهش مصرف برق
همين نكات كوچك مهم است
سر جمع مقدار زيادي ميشود
براي يك جامعه تقريباً 85 ميليون نفري
رقم بزرگي خواهد شد
اگر با هم مراقبت كنيم!
قال رايةُ الْهُدي (ع): «كُنْ سَمْحاً وَ لَا تَكُنْ مُبَذِّراً، وَ كُنْ مُقَدِّراً وَ لَا تَكُنْ مُقَتِّراً» (نهجالبلاغه، ح33)
سخاوتمند باش و در اين راه اسراف مكن و در زندگى حساب گر باش و سخت گير مباش. (ترجمه مكارم)
نظرات
حسن ف: سلام. چه كار عالي و خوبي. احسنت به شما. منم همين كار رو مي كنم ان شاءالله.
اين قضيه شما منو ياد قديم ها انداخت. منم چون دست به آچارم خوب هست، وسايل اضافي زياد داشتم. مثلا پيچ و مهره، قطعات اسباب بازي، قطعات الكترونيكي، قطعات لوازم خانگي و ... .به خاطر اينكه دم دست نباشن، اون ها رو توي كارتن ريختم كه توي كمد بذارم. بعد فكر كردم كه اگر قطعه اي خواستم، از كجا بدونم كه توي جعبه هست يا نه؟ يا اصلا در وسايم دارمش يا نه؟ و مواظب باشم كه اگر دارم، ديگه نخرمش؟ براي همين كار يك ليست قطعات وشماره كارتن نوشتم و نگه داري كردم. خيلي كار رو راحت مي كنه. ممنون از شما.
يكشنبه ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۸:۲۱ صبح
پاسخ: سلام. كارهاي بسيار آساني هستند كه زندگي را ساده كرده و بهرهوري را افزايش ميدهند. ممنون از توجه شما.
سلام: سري جديد كارتهاي بازي و ... براي تعداد محدود سه يا چهار عدد هم تحويل دو روز بعد است؟ ممكن است به زودي چاپ چاپخانه اي شود كه ارزانتر شود؟ كارتهاي تلفن همراه مربوط به تلفن هاي قديمي هست ؟
شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۵:۵۹ عصر
پاسخ: سري اول را كه چاپ كرديم، مقواي گلاسه ارزانتر بود. الآن خيلي گرانتر شده است، بيشتر هزينه مربوط به كاغذ و مقواست. وگرنه هزينه زينگ و چاپ و برش قابل تحمّل است. يك مسأله ديگر هم اينكه هنوز 700 عدد از كارتهاي سري اول فروش نرفته است، يعني از هزار نسخهاي كه چاپ كرديم. اين يعني اينكه تقاضاي كافي در بازار براي اين نوع كارت بازي وجود ندارد. پس چاپ كردن چهار سري بعدي توجيه اقتصادي ندارد. ولي وقتي ديدم مدام پيام دريافت ميكنم از طرف كساني كه يك بسته از سريهاي بعدي ميخواهند، بيشتر افرادي كه كلكسيونر هستند و مجموعهدار، تصميم گرفتم به صورت ديجيتالي منتشر كنم. يعني هر بار كه سفارش ثبت ميشود ميرويم به يك دفتر فني در صفائيه، يك نسخه چاپ ميكند و سلفون ميزند و برش ميزند، بعد بستهبندي كرده و پست ميكنيم. به اين دليل قيمت آن تابع هزينه چاپ و سلفون است. براي هر صفحه A3 آخرين بار كه مراجعه كردم ده هزار تومان در آمد كه البته هر بسته كارت در سه برگ A3 چاپ ميشود. كارتهاي تلفن همراه خيلي هم قديمي نيست. ولي خب با توجه به اينكه سامسونگ هر چند ماه نسخههاي جديد گوشي S و A بيرون ميدهد و تا 32 هم رسيده، بله اين گوشيها قديمي محسوب ميشوند. در اين تصوير
http://movashah.id.ir/o/mobcrd.jpg و در اين صفحه
http://rastan.parsiblog.com/posts/388 نام تمام گوشيهاي موجود در اين كارت بازي را مشاهده ميفرماييد. البته كارت موبايل را دو سري برش خورده آماده ارسال موجودي داريم. در پناه خدا.
سلام: ممنون از توضيحاتتون البته نان هم براي خودش داستاني داره اگر فقط دو بار در هفته برنج مي خوريد ، فكر كنم فقط نان سنگگ مصرف داشته باشيد و خريد نان خودش داستاني داره چون معمولا نانوايي ها شلوغ هستند و صف معطلي داره علاوه بر اينكه خمير در ساعت اول شروع پخت معمولا كيفيت خوبي نداره و نان كيفيت نداره بعضي نان لواش و تافتون ماشيني مي خرند و فريزر مي گذارند در عكس هاي شما ديده ام ناني كه اسمش را گذاشته اند سنگك ماشيني خريد ايد ، كه فكر مي كنم فقط اسمش سنگك است و شباهتي به نان سنگك معمولي نداره ، شما مصرف چند روز را در فريزر مي گذاريد و چه ساعتي براي خريد نان اقدام مي كنيد كه صف شلوغ نباشد بعضي البته سفارش مي دهند
بعد لازم هست كه طول هفته غذا متنوع باشد؟مثلا برخي كل طول سال فقط آبگوشت و دو سه تا غذاي ديگر مي خورند بدون هيچ تغييري
منظورتون از آماده جات خريد غذا از بيرون هست؟
شنبه ۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۵:۲۵ عصر
پاسخ: ما نان را تازه و به روز خريداري ميكنيم. سر كوچه ما سه نانوايي هست؛ سنگك، بربري و لواش. البته هر سه ماشيني هستند. دور و بر ما اصلاً نان سنگك واقعي نيست، هر چه هست ماشيني. ما زمان خلوت بودن نانواييها را ميدانيم و معمولاً به صف نميخوريم. مثلاً همين امروز، نيمساعت پيش سه عدد نان سنگك خريدم كه نصف آن را همين الآن بچهها براي شام خوردند! (همين كه در حال نوشتن هستم آنها در حال خوردن نانها :) فقط براي روز مبادا مقداري نان لواش هميشه در فريزر داريم، براي اينكه اگر يك روز نتوانستيم نان تهيه كنيم. يكي دو بار پيش آمده كه به صف خوردهايم و براي ناهار مثلاً نان جور نشده، از فريزر استفاده كردهايم. غذاهاي ما هم متنوّع است، برنامه آن را اينجا نوشتهام:
http://rastan.parsiblog.com/posts/582 سعي كردهام اين تنوّع رعايت شود، چطور؟ شنبه و دوشنبه و جمعه گوشت قرمز مصرف ميكنيم. سهشنبه و پنجشنبه گوشت سفيد. روز چهارشنبه هم تلاش ميكنم ماهي داشته باشيم. يكشنبه هم حبوبات، يعني پروتئين گياهي. البته تكراري نيست و گاهي همان سهشنبه تبديل به كوكو يا فلافل خانگي ميشود و چهارشنبه هم. آمادهجات منظورم اين بستهبنديهاي كارخانهايست. مثلاً همبرگر يا كباب كه به صورت بستهبندي است. اينها را معمولاً نه ميخريم و نه مصرف ميكنيم. ولي گاهي بچهها ابراز علاقه ميكنند و تهيه ميكنيم و در فريزر هست. يك وقت خواستند سرخ ميكنيم و ميخوريم كه البته بايد روز پنجشنبه باشد. جمعهها هم روز غذاهاي فانتزي و كودكانه است؛ اين هفته ماكاروني مثلاً داشتيم، هفته قبل لازانيا، گاهي همبرگر و پيتزا كه البته در خانه درست ميكنيم. تنوّع غذا براي اين است كه از تمام مواد آلي و معدني استفاده كنيم و سلامتي تأمين گردد. سبب نشاط و شادي و حفظ روحيه خانواده هم ميشود. ممنون.
سلام: سلام اسكلت مرغ را مي خريد؟ از كجا؟ و با آن چه مي پزيد؟ جاي فلافل و غذاهاي عربي خالي است
چهارشنبه ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۹:۳۱ عصر
پاسخ: سلام. مرغ را پس از خريد وقتي پاك ميكنم سينه و ران را كه جدا، بال و كتف را هم جدا ميكنم، اسكلت باقي ميماند، مشتمل بر گردن و مقداري گوشت كه از سينه باقي ميماند روي اسكلت. بال و كتف وقتي جمع ميشود، به تعداد كافي كه رسيد، كباب ميكنيم سوا، سينه را هم سهشنبهها در برنامه غذايي داريم كه لاي برنج ميپزم و ران را پنجشنبهها به صورت چلومرغ يا گاهي خوراك مرغ كه با نان خورده ميشود. معمولاً فقط دو روز در هفته برنج ميخوريم، يكشنبه و سهشنبه. باقي هفته نهار را با نان مصرف ميكنيم بيشتر، گاهي استثنائاً برنج. اسكلت را ميپزم و آب آن را صاف ميكنم براي شام شنبهها سوپ درست ميكنم، هر هفته. گاهي هم آبي كه با آن سينه را پختهام زياد ميآيد كه شنبه شب سوپ ميشود. تا به حال اسكلت را سوا نخريدهام. فلافل را چند هفته يكبار روز سهشنبه درست ميكنيم و نيازي به فريزر ندارد. نخود را روز قبل ميپزم و خرد كرده فلافل ميكنم. از نخود خام براي فلافل استفاده نميكنم. چون برنامه غذايي دقيقي داريم، جاي هر غذايي مشخص است كه در چه روزي پخته ميشود. غذاهاي عربي هم در برنامه جز همين فلافل نداريم، يعني كلا به غذاهاي عربي توجه نداشتهام تا به حال. ممنون از توجه شما.