متن طولاني بود و در اديتور پارسيبلاگ جا نميشد، براي مطالعه روي لينك زير كليك كنيد:
http://movashah.id.ir/o/Budjet.htm
نظرات
اديبي: سلام و عرض ادب
روش جمع اوري اين جدول رو خاطرتون هست؟
ممكن هست بنده از تجربه تون استفاده كنم؟
سهشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۳:۰۰ عصر
پاسخ: سلام. هر ساله هنگامي كه دولت لايحه بودجه را در قالب يك ماده واحده به مجلس تقديم ميكند، ضمائمي به عنوان مستندات ارائه ميدهد كه تمامي رديفهاي بودجه در آن ذكر شده است. من ابتدا در ماهنامه تدبير كه توسط سازمان مديريت صنعتي منتشر ميشود بخشي از رديفها را ديدم كه توجهام را جلب كرد. حساس شدم كه بيشتر مطالعه كنم. پس از طريق آشنايي كه داشتم يك نسخه از ضمائم لايحه بودجه سال 1389 را قرض گرفتم و با مصوّبه نهايي بودجه مقايسه كردم. تفاوتها را در اين جدول آوردم. اين تفاوتها نشان ميدهد كه كميسيون تلفيق كه متشكل از بعضي نمايندگان و بعضي از دولتيهاست چه تغييراتي در بودجه ايجاد كرده است كه ايجاد سؤال و ابهام ميكند. آن زمان بودجه را فقط ميشد مكتوب مشاهده كرد. اما از دوره احمدينژاد دولت تصميم گرفت كه به جاي انتشار مكتوب ضمائم بودجه، آن را به صورت الكترونيكي و در قالب CD در اختيار نمايندگان قرار دهد. اكنون در نشاني
http://mporg.ir/Portal/View/Page.aspx?PageId=37cd6f7f-f233-4584-9c0c-fbd09ccfb3ba تمام لايحه بودجه 1399 موجود است كه در قالب فايلهاي PDF قابل دريافت است. موفق باشيد.
محسن زاده: سلام عليكم.
سيد مهدي عزيز!
در نوشتن به وادي افراط افتادهاي و همه چيز و همگان را از وراي عينك بدبيني و بدگماني ديدهاي. نميگويم كه دغدغه نداشته باش. اما ميگويم مگر اين ليوان نيمه پر نداشت؟! نقد منصفانه ذكر محاسن و معايب است و ارائه راهكار آنهم از دوستي كه اهل راي و تامل است و دانشآموخته فرهنگستاني بس نكتهسنج!
اميدوارم اين نكته آخر را به دل نگيري اما در آنچه كه تقسيم كردهاي، جايگاه خود را در كجا ديدهاي؟ تو كه ميداني كه سربازان جنگ نرم، از همه سو در احاطهاند، خواهش ميكنم در نوشتههايت، دلجويي از آنان بنما و اشارهاي هم قرب صبح نما كه كه ناصران دينش را وعده نصرت فرموده است و وعده پيروزي نهايي را به مستضعفان داده است.
سهشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۵ صبح
پاسخ: تشكر و سپاس، عليكم السلام برادر عزيزم. مطلبت حق است و با تو همراهم. وقتي مبالغ شگفت را ديدم تحليلي را كه سالها در ذهنم خشكيده بود تراوش كردم. البته بعد آن به راه حل انديشيدم و نكته جالبي به ذهنم رسيد، گذاشتم در فرصتي مناسب در پستهاي بعدي راهحلهايي را هم طرح كنم. قصد سياهنمايي نداشتم، ولي منصفانه قضاوت كن، تو كه سالها درگير بودي و همچنان هستي، منصفانه قضاوت كن كه راندمان اين بودجهها چند درصد است؟! خدايي حساب كن! باز هم تشكر از بازديدت.
كريم شاهزاده:
سلام سيد عزيز
تيپ جالبي زديد گفتم يه سر بزنم ببينم نكنه شما هم جزو كمپين مردان محجبه در حمايت از اون سمبل مبارزه سبز هستيد ديدم نه اشتباهي اومدم ولي به يه آدم با حالي برخوردم
راستي چرا پيام رسان نماين ديگه ؟! فيداتون جالب بود ولي چون مال خيلي وقت پيش لايك نزدم
فعلا يا حق
سهشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۷ عصر
پاسخ: نظر لطف شماست. درس ميخوانم و هنوز به اندازهاي سواد ندارم كه بتوانم در شبكههاي اجتماعي مانند پيامرسان به ديگران ياري رسانم. اگر هم در وبلاگم گهگاه چيزي درج ميكنم، دلم را خالي ميكنم. درباره سبز بودن نيز هميشه سبز بودهام و هميشه خواهم بود، سيادتم با رنگ سبز گره خورده است و آن را پاس ميدارم. اينهايي كه رنگ سبز را قبضه كردند كه جمعيتي را بفريبند خود را فريفتهاند و ارزشهايي را از دست دادهاند كه به دست آوردنش دشوار است. خدا در كمين است، براي همه رنگها...!
رضا: سلام.
فرهنگ اداره اي نيست كه قند و چايي بخواهد. مجموعه هاي فرهنگي به دنبال استراتژي هاي فرهنگي هستند نه بودجه هاي فرهنگي
حداقل دپارتمان فرهنگي براي كشوري با غناي فرهنگي و نواقص فرهنگي اي چون ايران كافيست. مجموعه هاي صادر كننده فرهنگ مثل جامعه المصطفي نيز با بودجه 100 ميلياردي فقط همان چايي ها را مي خورند كه چايي مي دهند به خارجي ها كه بخورند. كلا قهوه خانه اي بيش نمي شوند . اگر استراتژي هاي فرهنگي درستي نداشته باشند.
يكشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱:۳۵ عصر
پاسخ: خوشحالم كساني هستند بفهمند مشكل كار كجاست... تشكر برادر!