نموداريست كه مسير دستيابي به محصولات را در دو بخش «مقدمات پروژه» و «اجراي پروژه» فهرست نموده است. مسيري كه از ايده آغاز ميگردد و بناست به محصول منتهي گردد.
مطالبي بود كه بارها به صورت شفاهي به بحث گذاشته بوديم، ولي مجالي نشده بود تا كنون كه مكتوب گردد. اين نمودار خيلي سريع اين مطالب شفاهي را منتقل مينمايد، از اين رو، در ايجاد تفاهم با مديران پروژه مفيد به نظر ميرسيد.
تحليل ايده با شناسايي گستره موضوع آغاز ميگردد و پس از بررسي ابعاد آن و شناسايي ارتباط اين ابعاد با يكديگر ما را به فهرستي از ريزموضوعات ميرساند. اين ريزموضوعات قطعاً ارزش يكساني ندارند و نياز به اولويتبندي در آنها قطعيست. بر اساس اين اولويتهاست كه موضوعات تحقيق فهرست ميشوند و ميتوان وارد فاز اجراي پروژه پژوهشي شد.
پروژه پژوهشي مانند هر تحقيق ديگري از شناسايي منابع آغاز ميگردد و پس از تأمين آنها، در يك محيط نرمافزاري فيشبرداري و نمايهسازي و طبقهبندي صورت پذيرفته، در نهايت بخشي از اطلاعات گزينششده و در قالبهاي منتخب منتشر ميگردد.
قابل انكار نيست كه در بخشي از تحليل اين فرآيند، روش تكثير اصطلاحات استاد حسيني(ره)، مؤسّس دفتر مجامع مقدماتي فرهنگستان علوم اسلامي را ملحوظ داشتهام.
متشکّر ميشوم اگر بزرگواري فرموده و ديدگاه خود را ذيلاً برايم بنگاريد:
به منظور بهره گيري براي آشمايي با فرايند توليد محتوا
سه شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۷جالب است
پنجشنبه ۲۶ تير ۱۳۹۹عالي
جمعه ۱۹ دي ۱۳۹۹سلام
دوشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۱