به نام خدا

گزارش بررسي امكان اتصال شبكه‌اي به نرم‌افزار سيمرغ

نوع نوشته: نقد و بررسي
براي: مدرسه عالي فقه و معارف اسلامي
تاريخ نگارش: آبان ۱۳۸۲ هجري شمسي
تعداد صفحات: ۳
دست‌نوشته‌اي است كه وضعيت استفاده از نرم‌افزار كتابداري سيمرغ در مدرسه امام خميني(ره) را بررسي كرده و اتصال شبكه‌اي به آن را پيشنهاد مي‌نمايد.
طبيعتاً مدرسه حجتيه براي كتابخانه خود نياز به يك نرم‌افزار كتابداري داشت. بين چند نرم‌افزار مردد بودند و البته قصدشان در نهايت اين بود كه نسخه‌اي از سيمرغ نوسا تهيه كنند. براي قطعي شدن كار قرار شد بنده سري به مدرسه امام خميني(ره) بزنم و نحوه استفاده آنان از سيمرغ را ببينم و نتيجه را قطعي كنم. ولي آن‌چه در ذهن بنده بود اتصال دو كتابخانه به هم بود. امّا نه به روش اينترنتي كه خود شركت نوسا عملي مي‌ساخت، بلكه يك اتصال شبكه‌اي كه حقيقتاً بتوان به سادگي از تمام اطلاعات دو كتابخانه به صورت هم‌زمان استفاده كرد و كتابخانه مدرسه حجتيه به عنوان يك مخزن در كتابخانه مدرسه امام خميني(ره) تعريف شود. اين نوشته چنين نظري را القاء مي‌نمايد.
البته براي اتصال شبكه نيز طرح جامع شبكه اتوماسيون مركز جهاني در دستور كار بود و مذاكرات خصوصي روشن ساخت چنين فضايي فعلاً در دسترس نيست و براي برقراري اين اتصالِ حداقل ده كيلومتري بايد راه ديگري جست.
اين نوشته را مي‌توانيد به صورت رايگان از لينك‌هاي روبه‌رو دريافت نماييد.
دانلود: ۸۳۴ بار
دو روز انسان نبايد مانند هم باشد. با نوشتن نظر خود، كمك كنيد متفاوت از ديروز باشم:

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها986طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها75براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها30همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1387با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1375نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN