به نام خدا

گفتگو درباره موكب اربعيني هوش مصنوعي

نوع نوشته: متفرقه
براي: ستاد راهبري فناوري‌هاي هوشمند حوزه علميه
تاريخ نگارش: مرداد ۱۴۰۳ هجري شمسي
تعداد صفحات: ۳
فرض اين است كه مي‌خواهيم يك ايستگاه صلواتي يا در اصطلاح عربي آن موكب راه بياندازيم كه تخصّصاً به موضوع هومص بپردازد. از اين زاويه سؤالاتي را طرح كرده و به آن‌ها پاسخ دادم.
كساني كه براي زيارت اماكن مقدسه و عتبات عاليات به كربلا و نجف سفر مي‌كنند، اين مسئله مهم را درك مي‌كنند كه امور مادي و معنوي از هم جدا و بريده نيست. همان‌طور كه حضرت اباعبدالله (ع) و ياران ايشان براي تحقّق معنويت اسلام ناگزير شدند با استفاده از ابزار و وسايل مادي به جنگ با دشمن برخيزند.
امروز هوش مصنوعي نيز از مهم‌ترين ابزارها و از طرف ديگر خطرناك‌ترين آن‌هاست، اگر به دست دشمن و بر عليه حق و حقانيت استفاده شود. بنابراين تمام زائراني كه در اين مسير گام بر مي‌دارند، آمادگي كامل و حسّاسيت فراواني دارند تا از هوش مصنوعي بشنوند و درباره آن اطلاع به دست آورند. زيرا اين همان ابزاري‌ست كه اگر مهار نشود و تحت كنترل دينداران در نيايد، مي‌تواند كربلاي ديگري را در آينده براي اسلام رقم بزند. كفر با همين ابزار مي‌تواند عليه ايمان جنگ كند.
اين نوشته را مي‌توانيد به صورت رايگان از لينك‌هاي روبه‌رو دريافت نماييد.
دانلود: ۱۷ بار
خمپاره به هدف نمي‌خورد، اگر ديده‌بان گراي صحيح ندهد. نظرات شما گراي هدف من است:

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها1252طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها89براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها32همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگبا استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي66تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1424نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
پيام‌رسان ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN