به نام خدا

دريافت فايل ضميمه

خب، ظاهراً تصميم گرفتيد تا اين فايل را دريافت كنيد. از اين بابت خوشحالم، از اين‌كه آن را شايسته دريافت دانستيد. تنها يك گام ديگر تا دريافت فايل باقي مانده است و آن بيان ديدگاه شماست؛ من بسيار كنجكاوم كه بدانم چه چيزي در توضيحات اين فايل توجه شما را جلب نموده است و به اين تصميم شما منتهي گشته. يعني در يك كلام: چرا مي‌خواهيد اين فايل را دانلود بفرماييد؟
بزرگواري كرده و به زبان شيواي فارسي، چند كلمه‌اي در اين باره برايم بنويسيد. بدانيد كه حتماً اين توضيح شما حقير را ياري مي‌كند كه در فعاليت‌هاي آينده دقّت بيشتري كرده، بهتر و مؤثّرتر عمل نمايم.
پيشاپيش از وقتي كه مبذول مي‌فرماييد سپاسگزارم!

خلاصه ارزيابي اَسناد طرح آمايش نرم‌افزارهاي ديني

در بخش معرفي اَسناد، هفت سند ارائه شده از سوي پيمانكار معرفي شده و سپس در بخش ارزيابي اَسناد، انتقاداتي جدّي نسبت به روند پروژه ارائه گرديده و در انتهاي متن، يك نكته پاياني بيان شده است.
نگران‌كننده است، وضع نابساماني كه در توليد گزارش‌هاي رسمي با آن مواجه هستيم. سند چشم‌انداز مي‌نويسند، بعد مي‌روند و براي عناصر ذكر شده در سند، مستندات فراهم مي‌كنند، تا به بالايي‌ها نشان دهند كارشان روي روال بوده و در مسير حركت كرده‌اند. از اين چيزها كم نديده‌ام و بابت آن به شدت متأسفم.
اين اَسناد نيز به نظرم از اين دسته آمد، وقتي نماينده كارفرما هفت فايل PDF به من داد و گفت: اين گزارش پيمانكار است، ارزيابي كن! ابتدا سندشناسي كردم. يعني تك‌تك اَسناد را فهرست‌وار مطالعه كردم و يك معرفي نوشتم، تا سر و ته گزارش روشن شود. سپس شروع كردم با دقت بيشتري اَسناد را مطالعه و ربط‌يابي نمودم. اين‌كه كدام بخش از كدام سند در مقام بيان كدام مطلب از فرآيند پروژه است. با روندي كه از يك پروژه صحيح مي‌شناختم مقايسه نمودم و در نهايت حلقه‌هاي مفقوده پراهميتي را مشاهده كردم. اصلاً امكان ارزيابي نبود، وقتي گپ‌هاي به اين بزرگي در ميان مراحل افتاده بود.
ديدم خيلي ضايع است كه بگويم كار ناجور پيش رفته و قابل دفاع نيست، لذا ادب را رعايت كردم و كمي حسن نيّت به خرج دادم، در پايان گزارش ارزيابي خود در قالب يك نكته چهار توجيه ذكر كردم. چهار توجيهي كه ممكن بود يكي از آن‌ها را پيمانكار در پاسخ پرسش بنده بيان نمايد. به اين ترتيب مقداري از تندي گزارش كاستم و فضاي گفتماني را تلطيف نمودم!
گزارش ارزيابي خود را ايميل كردم، ولي مانند بسياري از ارزيابي‌هاي ديگر، اصلاً نمي‌دانم چه شد! خوبي نهادهاي حوزوي (و شايد ملّي) اين است كه به خودي خود اطلاعات نمي‌دهند، اطلاعات را بايد مكيد تا چكه‌چكه به دست آيد! اگر فِرت‌فِرت بخواهيد، بايد درون آن نهاد رفيق شفيق داشته باشيد، ولو يك آبدارچي!

بي‌شک دليلي بوده كه توجه‌ات جلب شده؛ عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده، دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها986طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها75براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها30همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1387با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1375نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN