به نام خدا

دريافت فايل ضميمه

خب، ظاهراً تصميم گرفتيد تا اين فايل را دريافت كنيد. از اين بابت خوشحالم، از اين‌كه آن را شايسته دريافت دانستيد. تنها يك گام ديگر تا دريافت فايل باقي مانده است و آن بيان ديدگاه شماست؛ من بسيار كنجكاوم كه بدانم چه چيزي در توضيحات اين فايل توجه شما را جلب نموده است و به اين تصميم شما منتهي گشته. يعني در يك كلام: چرا مي‌خواهيد اين فايل را دانلود بفرماييد؟
بزرگواري كرده و به زبان شيواي فارسي، چند كلمه‌اي در اين باره برايم بنويسيد. بدانيد كه حتماً اين توضيح شما حقير را ياري مي‌كند كه در فعاليت‌هاي آينده دقّت بيشتري كرده، بهتر و مؤثّرتر عمل نمايم.
پيشاپيش از وقتي كه مبذول مي‌فرماييد سپاسگزارم!

جدول خواسته‌هاي انسان از تولّد تا مرگ

يك نمودار تك‌صفحه‌اي كه نظامي از نيازهاي انسان را بر مبناي لذّت و ألم در سه بُعد: روح، ذهن، جسم و در سه سرفصل: دارايي، كسب، ذخيره، بيان مي‌نمايد.
گمان مي‌كنم هر نيازي را توانسته باشد نشان دهد، جدولي كه مشاهده مي‌فرماييد. قضيه اين‌كه مشغول بررسي «سبك زندگي» بوديم، فرمايش رهبري بود كه اين موضوع را تبديل به يك مسأله مهم ملّي كرد. وقتي ديدم سبك زندگي «شيوه بروز رفتارهاي روزمرّه» انسان‌هاست، به دنبال ريشه «رفتار» و عمل فردي و اجتماعي رفتم. «نياز» منشأ عمل است و مطالعه منابع نشان داد اغلب فلاسفه و متفكّرين مسلمان و غيرمسلمان معتقدند منشأ احساس نياز «لذّت» است. همين را مبنا قرار دادم و قواي مدركه لذّت را برشمردم؛ روح، ذهن، جسم. اگر ما لذّات روحي داريم، پس نيازهاي روحي داريم و اگر گاهي از حل مسائل در ذهن خود لذّت مي‌بريم، پس نيازهاي ذهني هم داريم. همين درباره جسم هم صادق است. به اين ترتيب ستون «دارايي لذّت» ساخته شد. سپس ديدم بعضي لذّت‌ها هست كه نه ناشي از «دارايي» بلكه از «انتظار تحقق» ناشي مي‌شود. مثلاً وقتي مي‌داني فردا پول خوبي به دستت مي‌رسد، احساس لذّت مي‌كني. اين شد كه ستون «كسب» را ساختم؛ از لذّت‌هايي كه در حقيقت همان انتظار و اميد به دستيابي همان ستون نخست هستند. بعد از خودم پرسيدم: تا اين‌جاي كار كه بين مسلمان و كافر مشترك است، بين معتقد به معاد و غيرمعتقد به معاد. ولي آدم‌هايي داريم كه از كار خير لذّت مي‌برند، اين چه نوع لذّتي‌ست؟! اين‌ها را در ستون «ذخيره» فهرست كردم. يعني انتظار اخروي از لذّت. يعني همين‌كه بداني پس از مرگ لذّتي را نصيب خواهي برد، اگر چه همين الآن نداري و مي‌داني در دنيا هم نخواهي داشت، باز هم همين الآن احساس لذّت مي‌كني. اين‌ها ستون سوّم را شكل مي‌دهند. بدين‌ترتيب نظامي از نيازها را يافتم كه به نظرم از آن‌چه مازلو مي‌گفت كامل‌تر است و مي‌تواند بسياري از رفتارهاي متديّنين و خيّرين را هم تفسير كند. نه اين‌كه مثل فرويد قائل به «غريزه مرگ» شويم و اين اعمال را نابخردانه توصيف نماييم.

بي‌شک دليلي بوده كه توجه‌ات جلب شده؛ عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده، دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها986طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها75براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها30همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1367با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1354نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN