به نام خدا

دريافت فايل ضميمه

خب، ظاهراً تصميم گرفتيد تا اين فايل را دريافت كنيد. از اين بابت خوشحالم، از اين‌كه آن را شايسته دريافت دانستيد. تنها يك گام ديگر تا دريافت فايل باقي مانده است و آن بيان ديدگاه شماست؛ من بسيار كنجكاوم كه بدانم چه چيزي در توضيحات اين فايل توجه شما را جلب نموده است و به اين تصميم شما منتهي گشته. يعني در يك كلام: چرا مي‌خواهيد اين فايل را دانلود بفرماييد؟
بزرگواري كرده و به زبان شيواي فارسي، چند كلمه‌اي در اين باره برايم بنويسيد. بدانيد كه حتماً اين توضيح شما حقير را ياري مي‌كند كه در فعاليت‌هاي آينده دقّت بيشتري كرده، بهتر و مؤثّرتر عمل نمايم.
پيشاپيش از وقتي كه مبذول مي‌فرماييد سپاسگزارم!

تخمينِ گستره فضاي مفهومي در طراحي الگوي اطلاع‌رساني ديني

اين نوشته شامل يك مقدمه است كه با عنوان «ترسيم فضاي تخمين» بيان شده و بر اساس آن‌چه در اين مقدمه آمده دو سامانه به تفكيك گستره‌شناسي شده‌اند؛ گستره عملكردهاي اطلاع‌رساني ديني، گستره عملكردهاي اطلاع‌رساني اينترنتي.
در نهايت نيز دو الگو براي تطبيق عملكردهاي اين دو سامانه پيشنهاد شده است؛ الگوي متناظر در تطبيق عملكردها و الگوي متشابك در تطبيق عملكردها.
پرسش از سوي يكي از دوستان طرح شد، همكاري كه نقشي در كميته‌اي داشت موظف به بررسي ربط دين با فضاي سايبر در دبيرخانه شوراي انقلاب فرهنگي. اين‌كه چه كاربردهايي مي‌توان از اينترنت متوقّع بود براي اطلاع‌رساني ديني.
من هم فضا را اين‌گونه ترسيم كردم كه ما با دو سيستم مواجه هستيم كه هر كدام كار خود را انجام مي‌دهد. دين روش اطلاع‌رساني خود را در طول ساليان يافته و استحكام دارد. اينترنت هم روش‌هايي را ارائه كرده و اطلاع‌رساني خود را سامان داده. اكنون مسأله اصلي تطبيق اين دو سامانه با يكديگر است كه بدانيم كجاي اين به كجاي آن قابل اتصال است و كجاها را مي‌شود واگذار كرد يا بهينه نمود.
براي اولين بار براي تحليل سامانه اطلاع‌رساني ديني، نشستم و عميق، خيلي عميق، فكر كردم (عمقش زياد بود نفسم بند آمد). تمام عناصر ديني را در تاريخ شيعه بررسي كردم، ديدم به سه طبقه اصلي قابل تقسيم است كه هر كدام ساختار مستقل و مخصوص به خود دارد. هر كدام هم كار خودش را مديريت مي‌كند و سازمان خود را يافته.
سپس تمامي كاركردهاي مذهبي و ديني را فهرست كرده و در طبقه خودش جا دادم. امّا بحث ما تنها در اطلاع‌رساني بود. اين‌كه كداميك از اين كاركردها قابليت اطلاع‌رساني‌پذيري دارند، يعني چه ارتباطي با اطلاع‌رساني، خود يك مرحله از بررسي شد. با نمادهايي اين را نشان دادم در متن.
طبقه‌بندي اينترنت ساده‌تر بود. در اين زمينه كار زياد شده است. درباره الگوهاي پيشنهادي هم زياد بحث نشده، اجمالاً عرض كردم و نوشته را پايان دادم. به نظرم چيز جالبي درآمد، امّا اين‌كه به درد دوستان خورد يا نه، كاملاً بي‌خبرم!

بي‌شک دليلي بوده كه توجه‌ات جلب شده؛ عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده، دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...

صفحه اصليبازگشت به صفحه نخست سايت نوشته‌ها986طرح‌ها، برنامه‌ها و نوشته‌ها مكان‌ها75براي چه جاهايي نوشتم زمان‌ها30همه سال‌هايي كه نوشتم جستجودستيابي به نوشته‌ها از طريق جستجو وبلاگ1387با استفاده از سامانه پارسي‌بلاگ نماها2چند فيلم كوتاه از فعاليت‌ها آواها10تعدادي فايل صوتي براي شنيدن سايت‌ها23معرفي سايت‌هاي طراحي شده نرم‌افزارها36سورس نرم‌افزارهاي خودم معرفي6معرفي طراح سايت و آثار و سوابق كاري او فونت‌هاي فارسي60تعدادي قلم فارسي كه معمولاً در نوشته‌هايم استفاده شده است بايگاني وبلاگ1375نسخه محلّي از نوشته‌هاي وبلاگ خاندان موشّحبا استفاده از سامانه شجره‌ساز خاندان حضرت زادبا استفاده از سامانه شجره‌ساز فروشگاهدسترسی به غرفه محصولات فرهنگی
با اسكن باركد صفحه را باز كنيد
تماس پيامك ايميل ذخيره
®Movashah ©2018 - I.R.IRAN