تعاملات نظارتي بر سايت اطلاعات شهرهاي ايران
بخشي از مجموعه مفصل نامهنگاريهايي است كه براي مشاوره سايت مذكور صورت پذيرفته است.
نوشتههاي مشكي رنگ از سوي مدير پروژه به دست ناظر رسيده و متون قرمزرنگ، نظراتي است كه ناظر هامش نموده. در بعضي مكاتبات نيز نوشتههاي ناظر آبيرنگ است و در مواردي تنها هايلايت شده است.
پروژه مهمي به نظر ميرسيد و البته پرحجم و بسيار مفصل. بانكهاي اطلاعاتي بسيار متنوّعي را انتخاب كرده بودند كه از هر شهري داده جمعآوري كنند و يكجا ارائه نمايند. چنين تنوّعي گرفتاري نرمافزاري بالايي دارد. از يكسو ساختار بانكهاي اطلاعاتي است كه بايد بهگونهاي طراحي شود جوابگوي حجم ركوردهاي بالا و Queryهاي متنوّع و از سوي ديگر صفحات نرمافزار است كه بايد انعطاف لازم براي كار با اطلاعات را داشته باشد، براي ورود، ويرايش، حذف و ساير فعاليتها.
وقتي تنوّع بانكها را ديدم، در همان اولين جلسه كارشناسي، ايده خود را بيان كردم، استفاده از يك ساختار واحد براي تجميع تمامي بانكهاي اطلاعات و پرهيز از ايجاد جداول مستقل براي هر نوع داده. يعني بانك مساجد و مدارس و مراكز فرهنگي و چه و چه همگي در يك ساختار واحد اطلاعاتي ذخيره گردد.
اگر چه در اين روش حجم ركوردهاي جداول زيادتر ميشود، ولي انعطاف برنامهنويسي بسيار بالاتر رفته، سادهتر شده، اصلاحات سريعتر صورت گرفته و ارتقاء سامانه كمهزينهتر ميشود. بر اساس اين پيشنهاد بود كه تعاملات مذكور صورت گرفت و توضيحات در قالب اين ايميلها ارسال شد.
از آن رو اين نوشتهها را اينجا گذاشتم كه به نظرم آمد شايد بتواند هم ساختار پيشنهادي مذكور را كه بعدها خودم در قالب چند پروژه تجربه كردم (Emad و Webwrite و PDM) نمايش دهد و هم اينكه نحوه نظارت ايميلي بر يك پروژه را سَمپـِلي باشد!
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...