بررسي ابعاد تكويني، تاريخي و اجتماعي واقعه عاشورا
شهرستان بروجرد، مسجد حضرت ولي عصر(عج) به پيشنهاد يكي از همكاران. ميگفتند به مسجد نخي معروف بوده است در گذشته. دهه محرم و هر شب يك منبر. آنكه دعوت كرده، سالهاي قبل ديگراني را آورده كه بحثي خاص را طرح نمايند. از بنده نيز خواسته كه ادامه همان جريان باشم. موضوع را اينگونه اعلام كردم و دوستان هم بيلبورد زده و بحثها بهگونهاي متفاوت قرار بود باشد. پايان كه يافت، دوست گرامي خشنود و اعلام كرد، آنچه ميخواسته طرح شود، شده و از اين بابت خداي را شاكرم.
بحث ريشه فلسفي داشت و بر مبناي اصالت فاعليت استاد حسيني(ره)، از اين رو طرحش بر منبر دشوار مينمود. روشي ابداعي به كار بستم كه دو طرف بحث را يكپارچه نمايم، مقدمه از قصهاي آغاز شود كربلايي، انتها نيز روضه از همان قصه برگيرد. ميانه را به بحثي فلسفي گذراندم، محفوف به آن مقدمه و مؤخره. در مجموع، يك جُنگ حاصل گشت؛ حاوي بخشهاي متفاوت. روشي سيمايي و رسانهاي شايد!
شب عاشورا اما مصداقيتر شد و متفاوت. تطبيقي از هر چه فلسفه بافته شده، بر عملكرد آنانكه خلافت را از مسير خويش خارج ساخته. لذا بر اينترنت گذاشتنش را حاصلي نديدم جز ضربه به وفاق امت اسلام و صرفنظر كردم منتشر شود.
هر شب پس از اتمام سخن، نشريهاي داشتند به نام «عطش» كه خلاصه منبر در آن نشر شود. خود خلاصهاي مينگاشتم و خدمتشان تا توزيع كنند. اين نوشتهها نيز موجود است كه ميتوانيد از بخش نوشتهها برگيريد در پنج قسمت.
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...