تحليل سيستم نرمافزار شبكهاي بانك اطلاعات پژوهشگران
بعد از بيان مشخصات كلّي نرمافزار، مشخصات بانك اطلاعات با ۵۲ جدول اطلاعاتي معرفي شده است و اين مشخصات تا حدّ زيادي، حتي تعيين كليدهاي اصلي و ارتباطي و نوع و اندازه فيلدها، پيش رفته است.
سپس مشخصات صفحات دسترسي در چهار بخش: ورود اطلاعات، ويرايش اطلاعات، جستجوي اطلاعات و گزارشگيريها كه شامل يازده مورد ميشود بيان شده است.
در نهايت با ذكر توضيحاتي پايان يافته است.
به گمان بنده، بسياري اوقات ساختار بانك اطلاعات و جداول اطلاعاتي در يك نرمافزار از خود آن بسيار با اهميتتر است. اين مطلب در خصوص نرمافزارهاي آرشيو اطلاعات و بايگانيها كه نياز به دسترسيهاي متنوّع و ورود اطلاعاتهاي حجيم دارند بيشتر به چشم ميخورد. مركز مجموعه اطلاعات ارزشمندي را در خصوص پژوهشگران حوزوي جمعآوري كرده بود كه همه بر روي كاغذ نگهداري ميشد و هدف از آن معرفي به تهيهكنندگان در صورت مراجعه و اعلام نياز بود و البته مشكل اصلي اينكه با افزايش حجم فرمها يافتن فرد مناسب دشوار مينمود. قرار شد كسي را پيدا كنند و نرمافزاري برايشان بنويسد و از بنده مشاوره خواستند. در آن زمان هنوز در مركز مشغول به كار نشده بودم و مديريت فني آن را بر عهده نگرفته بودم. در اين نوشته ساختار جداول اطلاعاتي را به گونهاي طراحي كردم كه جوابگوي - به نظر خودم - هر نوع نياز ممكني در حال و آينده باشد. اتفاقاً بعد دادند و يكي برايشان نوشت و بسيار عالي شد و دوستان بعدها خيلي دعا ميكردند كه چيز خوبي شده است و تا كنون حدود پنج سالي است كه از آن استفاده ميكنند و كاملاً راضي هستند.
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...