طراحي تگهاي جديد براي قالبهاي پارسيبلاگ
پس از بيان پنج اصل در طراحي تگهاي جديد براي قالبها، جدولي قرار دارد كه تگهاي قديم و جديد را به هم تبديل مينمايد.
پس از اين جدول، فهرستي از تمامي تگها به همراه عنوان آنها ذكر شده است.
سال ۱۳۸۳ بود كه به دعوت مهندس فخري در طراحي پارسيبلاگ همكاري كردم. بخشهاي كلاينتسايد را به بنده سپردند كه تمام گرافيك و Html و اسكريپتهاي نسخه اول را شامل ميشد. پس از پنج سال دعوتي مجدّد نمودند كه راهحل جديدي براي فرمت قالبها پيدا كنيم. ايشان نظرش اين بود كه از ساختاري مشابه XML استفاده شود.
تاريخ اينگونه رقم خورده است؛ پس از اينكه براي تبديل متن به ابرمتن برچسبهايي داخل نوشتهها قرار دادند و Html متولد شد، قصه XML آغاز ميشود كه براي نگهداري و انتقال استاندارد دادهها مورد استفاده قرار گرفت. XML ساختاري بسيار خشك و يكنواخت داشت و پس از چهارمين نسخه Html سياستگذاران فني اينترنت را بر آن داشت تا آن را بر پايه XML بازسازي نمايند. اينگونه است كه xhtml متولد شد. امّا در همان نسخه اول ماند و از رقابت خارج شد. Html انعطاف بسيار زيادي داشت و هر بلايي سرش ميآوردي آخ نميگفت. امّا اين فرمت جديد با اندك خطايي صدايش به اعتراض برميخواست و همه چيز را به هم ميريخت. مقبول كه نيافتاد، رفتند و Html نسخه ۵ را علم كردند.
بخشي از قواعد xhtml را محور قرار دادم و تمام تگهاي پارسيبلاگ را ارتقاء دادم. بعدها مهندس Namespace را براي اختصار به pb تغيير داد و تقريباً همين فرمت را توسعه داد و استفاده كرد. امروز پارسيبلاگ با چنين ساختاري قالبها را آناليز ميكند.
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...