نسبت ميكروسرويسها با زيرسامانههاي سوژه
سامانه سوژه شامل هفت سرويس است كه هر كدام از ميكروسرويسهاي ديگري استفاده ميكنند. با توجه به اينكه بعضي از اين ميكروسرويسها به صورت مشترك در سرويسها استفاده ميشوند، اين نمودار ميكروسرويسهاي مورد نياز هر كدام از زيرسرويسهاي سامانه را نشان ميدهد.
برنامهنويس پروژه اصرار داشت تا از جديدترين متد برنامهنويسي با عنوان «ميكروسرويس» استفاده كند. اين همان فنآوري SOA است؛ معماري سرويسگرا. با اين تفاوت كه به جاي صرف وقت زياد براي طراحي سرويسهاي مفصل و بزرگ، با بهكارگيري ابزارهاي مختص به وبسرويس و به خدمت گرفتن پروتكلهاي يونيك و اختصاصي مانند SOAP در اين روش دست برنامهنويس باز است تا از هر روشي كه ميخواهد اتصال و ارتباط را برقرار نمايد و سرويسها را تا حدّي كه بخواهد كوچك و ساده بسازد.
كارفرما اما چيزي درباره ميكروسرويس نميدانست و براي تفاهم با پيمانكار نياز به مشاوره داشت. اين نمودار را طراحي كردم تا نشان دهم آنچه با عنوان سرويس در ذهن كارفرما هست با آنچه برنامهنويس به شكل ميكروسرويس بايد طراحي كند چه نسبتي دارد. زيرا برنامهنويس نيز تا آن لحظه هيچ فهرستي از ميكروسرويسهاي مدّ نظرش ارائه نداده بود.
اين پروژه، بعد از اينكه با مجموعهاي از نمودارها شفاف و روشن شد، از طرف پيمانكار پس زده شد. برنامهنويس تازه متوجه شد كه كارفرما چه پروژه بزرگ و مفصلي در نظر داشته، ظاهراً به همين دليل انصراف داده و پروژه را تعطيل كرد. حيف شد، خيلي براي آن زحمت كشيده بودم!
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...