بروشور معرفي تكبرگي دفتر فرهنگستان
يك بروشور تكبرگي در اندازه يكچهارم A۴ به صورت پشت و رو. معرفي كوتاهي از فرهنگستان در روي برگه قرار دارد و بخشي از فرمايشات حضرت امام راحل (ره) در پشت برگه درباره اهميت فرهنگ.
اولين جلسهاي كه حضوري خدمت استاد سيدمنيرالدين حسيني الهاشمي (ره) رسيديم، من و دو تن از دوستان مدرسه حقاني، سؤالات را كه پرسيديم، اولين برخورد ايشان ارائه همين برگه بود. روي كاغذي آبيرنگ چاپ شده بود. آن را به من كه نزديكتر به ايشان نشسته بودم دادند و فرمودند: بخوان! من متني را كه از امام خميني (ره) در روي بروشور چاپ شده بود بلند خواندم. سپس خواستند كه مفهوم آن را شرح دهم. آنچه فهميده بودم را عرض كردم. ولي خب مطلب سختي بود؛ اينكه همه مردم و همه مسئولين به دنبال تحقق اسلام باشند، ولي همان اتفاقي رقم بخورد كه در دوران ستمشاهي خورده است. مگر ميشود؟! از اينجا بحث آغاز شد و مثالي ايشان فرمودند درباره كارخانه و نظام كارخانهها كه همگي تأمينكننده مواد مورد نياز يكديگرند و ظلم در آنها را ترسيم كردند؛ در نسبت ميان سود سهام و دستمزد كارگر و البته تعيين رقابتي قيمت كالا. بعد اشاره كردند به تفاوت عدل و ظلم فردي با عدل و ظلم اجتماعي و تأكيد كردند كه چطور ميشود اسلام احكامي براي جلوگيري از عدل و ظلم اجتماعي نداشته باشد. از همين نقطه به فقه حكومتي وارد شدند و در ادامه نياز به علم اصول فقه احكام حكومتي. من آن بروشور را نگه داشتم و هنوز هم دارم، همانكه از استاد گرفتم.
چندي پيش در جلسهاي از روي بروشور خواندم و نشان دادم، ديدم دو سه نفر خواستند. آن را به عنوان يادگاري تحويلشان ندادم، ولي عين آن را سعي كردم تايپ كنم و پرينت بگيرم. البته تفاوت زرنگار و Word غيرقابل اغماض است، در كشيدگي حروف و چينش آنها، ولي تا جايي كه توانستم در اندازه و تركيب و قلمها عين همان در آوردم. اين همان است.
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...