دينپژوه
متن اديبانه قشنگي به عنوان «ضرورت طرح» نوشته شده است، در ابتدا.
پس از بيان «موضوع طرح»، «درون طرح» و «بيرون طرح» ذكر شده است كه اولي ساختار دروني طرح را توصيف ميكند و دومي آنچه را كاربران ميبينند و حسّ ميكنند بيان مينمايد.
در «مقدمات طرح» مراحل كار قبل از اجرا را توضيح ميدهد و در نهايت «سازمان طرح» چارت سازماني و دستگاهي را كه بايد كار را به انجام رساند شرح ميدهد.
«پنجرهاي گشوده و درهايي باز براي گفتگو در فضايي آزاد» اين شعاري است كه در ابتداي طرحم نوشته بودم. طرحي كه به سفارش يكي از دوستان كه مدير سايت حوزه.نت بود نوشته شد. آن چه ايشان از بنده ميخواست راهاندازي يك فروم اسلامي بود. يك گروه مباحثاتي كه حول موضوعات اسلامي و مذهبي روي اينترنت فعّال شود. احساس كردم توقع ايشان از بنده هم اين بود كه كار را پذيرفته و دست به عمل شوم، وسط ميدان بروم و سينه بزنم! ولي كنار نشستم و گفتم ابتدا يك طرح براي آن مينويسم. مشكلات ساختاري زيادي وجود داشت كه به ايشان نيز تذكر دادم. از جمله خطرات فضاي آزاد و ديگر بيهوده و بيمصرف بودن فضاي سانسوري! خلاصه اين شد كه مدتي انديشهام را به كار انداختم و چيزهايي به ذهنم آمد و دور ريختم، تا اين آمد. نوشتم و با عنوان «دينپژوه» تحويل ايشان دادم. ايشان هم طرح را مطالعه كرد و گفت اجراييش كن. گفتم من مرد عمل بودم ترك كردم! ايشان هم رفت كه يك مرد عمل پيدا كند، ديگر از اين طرح و اجراي آن خبري ندارم و نشد كه نشد، ظاهراً!
بيشک دليلي بوده كه توجهات جلب شده؛
عنوان، تصوير يا توضيحي كه براي اين مطلب آمده،
دليل را بنويس و دگمه دانلود را كليك كن.
بررسي براي باراندازي...